Bug locator

A place to report and discuss bugs - please mention CMSimple-version, server, platform and browser version
Post Reply
Termin
Posts: 101
Joined: Thu Jan 27, 2011 8:55 am
Contact:

Bug locator

Post by Termin » Sat Feb 27, 2016 10:29 am

The first link in your locator leads to the main page of the site http://site.com/

the First link in your locator leads to a duplicate home page http://site.com/?main

cmb
Posts: 13299
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Bug locator

Post by cmb » Thu Mar 03, 2016 2:45 pm

Sorry, I don't understand the problem. Can you please clarify?
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

Termin
Posts: 101
Joined: Thu Jan 27, 2011 8:55 am
Contact:

Re: Bug locator

Post by Termin » Sun Mar 06, 2016 5:25 pm

Hi cmb,

snippet

[ external image ]

cmb
Posts: 13299
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Bug locator

Post by cmb » Sun Mar 06, 2016 8:04 pm

Hi Termin,

ah, I see. That happens when a subpage of the start page is visited and the configuration option Locator→"Show homepage" is enabled (the default). One can see it on http://3-magi.net/?Hello/Versioninfo for example. However, both the first and the second link point to the same URL. Nonetheless the behavior doesn't make sense. The solution should be simple: just change line 487 in cmsimple/tplfuncs.php to:

Code: Select all

            for ($i = $s - 1; $i > $_XH_firstPublishedPage; $i--) {
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

cmb
Posts: 13299
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Bug locator

Post by cmb » Sun Dec 11, 2016 4:32 pm

FTR: Fixed with r1684.
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

Post Reply