Slideshow-XH bug?

A place to report and discuss bugs - please mention CMSimple-version, server, platform and browser version
Post Reply
Tata
Posts: 3159
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Slideshow-XH bug?

Post by Tata » Sun Aug 09, 2015 6:32 am

After installing slideshow-XH this debug message returned:
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /Users/martinsereday/Localweb/treefrognursery/cmsimple/functions.php on line 1283
It returns only if used call:

Code: Select all

{{{PLUGIN:slideshow('slides/flip/', 'order=fixed&effect=fade&pause=100&duration=100');}}}
Why? How to correct it?
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 13299
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Slideshow-XH bug?

Post by cmb » Sun Aug 09, 2015 3:53 pm

Which versions? CMSimple_XH 1.6.7 and Slideshow_XH 1beta3?
Tata wrote:/Users/martinsereday/Localweb/treefrognursery/cmsimple/functions.php on line 1283
That would be inside of function tag(). Hard to tell, what's exactly causing the malfunction. A stack backtrace would be helpful. How to create a backtrace with Portable_XH is described in another thread (note, that this does only work with Portable_XH 1.x).
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

Tata
Posts: 3159
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Slideshow-XH bug?

Post by Tata » Sun Aug 09, 2015 6:48 pm

Changing the call the message disappeared.
Installed the latest plugin and version1.6.7.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 13299
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Slideshow-XH bug?

Post by cmb » Sun Aug 09, 2015 7:40 pm

Tata wrote:Changing the call the message disappeared.
How did you change it?
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

Tata
Posts: 3159
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Slideshow-XH bug?

Post by Tata » Sun Aug 09, 2015 7:50 pm

I have used the simpliest call without the parameters given in the hekp file, then it worked without error messages. But now the plugin is uninstalled as I solved my need another way. Look at THE TEAM. That´s where I wanted to use the slideshow.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

Post Reply