two tabs in my editor does not work anymore

Third Party Plugins to CMSimple - how to install, use and create plugins

Moderator: Tata

Post Reply
roze
Posts: 248
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

two tabs in my editor does not work anymore

Post by roze » Sun Mar 28, 2021 5:49 pm

I have a private-website on a Synology server.

I recently update to CMSimple_XH 1.7.4 Released: 2020-10-26

I've now 2 tabs that are not working:
tabs.png
What can I do to fix it?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

Tata
Posts: 3326
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by Tata » Sun Mar 28, 2021 6:29 pm

Try (if possible) to scroll the page to the very top. Sometime - if the header is styled as fixed and the height is too big, a part of the content is covered by it and even some editor icons are inaccessible.
To test it, hide the header in your template, or check if anything other doesn't overlay the content. Eventually try to set the top margin of your content to something higher than the header.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

roze
Posts: 248
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by roze » Sun Mar 28, 2021 6:47 pm

Tata,

Thanks for responding.

But when I go over it with the mouse it changes colour and I see a little hand.
And when clicking: nothing happens
IMG_3711.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

cmb
Posts: 13647
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by cmb » Sun Mar 28, 2021 9:02 pm

There's likely a JS issue. Check you browser console (F12 → Console) for error messages.
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

roze
Posts: 248
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by roze » Mon Apr 05, 2021 10:18 am

I recently have made a few changes: viewtopic.php?f=13&t=17250

Is this interfering with this problem?

When I look in the console I see this:
f12.png
I don't know how to search in this...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

cmb
Posts: 13647
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by cmb » Mon Apr 05, 2021 10:35 am

roze wrote:
Mon Apr 05, 2021 10:18 am
When I look in the console I see this:
At the top, you can see that you're in the tab "Bronnen"; switch to "Console" there. Then reload the page, and see whether errors are reported in that console.
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

roze
Posts: 248
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by roze » Sat Apr 10, 2021 9:42 am

in console I see this:
console.png
Do I have to reinstall something?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

cmb
Posts: 13647
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by cmb » Sat Apr 10, 2021 11:23 am

That explains the broken behavior, but I don't know why these resources couldn't be found. I suggest that you check that these files exists (e.g. plugins/fa/css/font-awesome.min.css). If they don't exist, you need to upload them; maybe try a full fresh install of CMSimple_XH in a subfolder.
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

roze
Posts: 248
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

Re: two tabs in my editor does not work anymore

Post by roze » Sun Apr 18, 2021 5:21 pm

I’ve reinstalled everything and it works fine.

Thanks for helping me!
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

Post Reply