Language depending templates

Please post the URLs to pages, where you've made a CMSimple template available for download

Moderator: mikey

Tata
Posts: 2792
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Language depending templates

Post by Tata » Fri Oct 07, 2016 6:57 pm

lck wrote:Seems to work, see...
Das habe ich auch gesehen, und die 2 templates habe ich leer gelassen nur mit GERMAN/ENGLISH TEMPLATE texte drin. Die 2 templtaes sind aber nicht sichbar. Nicht local noch am server.
Ich l;sche ned Anruf vom template. In userfuncs ist es, wie empfohlen.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

Tata
Posts: 2792
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Language depending templates

Post by Tata » Fri Oct 07, 2016 7:14 pm

lck wrote:@Tata: Du hast einige Fehler im Code
Hoffentlich gut verstanden und alles richtig gemacht.

Die Browser-Console bringt auch einen Fehler:
webkitRequestAnimationFrame' is vendor-specific. Please use the standard 'requestAnimationFrame' instead. .................................. Please use the standard 'requestAnimationFrame' instead.
Damit kann ich wohl nichts zu tun. Es muss tief im Plugins Code stecken. Hinein wage ich besser nicht reinsteigen.
Auch nach dem CGI restart kommt das Slideshow nicht an.
Local/Server
[ external image ]
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 12778
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Language depending templates

Post by cmb » Fri Oct 07, 2016 9:28 pm

Tata wrote:
lck wrote:Die Browser-Console bringt auch einen Fehler:
webkitRequestAnimationFrame' is vendor-specific. Please use the standard 'requestAnimationFrame' instead. .................................. Please use the standard 'requestAnimationFrame' instead.
Damit kann ich wohl nichts zu tun. Es muss tief im Plugins Code stecken. Hinein wage ich besser nicht reinsteigen.
This message is harmless, and does not actually point at a real issue. It's about a part of Slideshow_XH's JavaScript where the webkitRequestAnimationFrame property never gets accessed if the warning is thrown – the message is apparently emitted during compilation. I'll fix that nonetheless.
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

Tata
Posts: 2792
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Language depending templates

Post by Tata » Sat Oct 08, 2016 7:55 am

Hm, whatever I tried - even my old post (http://cmsimpleforum.com/viewtopic.php? ... t=template - this method has worked with earlier version), no recent hint nor any modification works. The $sl is accepted only for language strings loading.
I have tried
[mytemplate]
template.htm
template-de.htm
templakte-en.htm

and
[mytemplate]
template.htm
[mytemplate-de]
template.htm
[mytemplate-en]
template.htm

nothing works.

It seems to me, that I will need to define the template on each "other-language-page" separately.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 12778
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Language depending templates

Post by cmb » Sat Oct 08, 2016 8:26 am

Tata wrote:It seems to me, that I will need to define the template on each "other-language-page" separately.
Not necessary:
cmb wrote:However, you can alternatively set $tx['subsite']['template'] what must be done in the language file(s) directly.
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

Tata
Posts: 2792
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Language depending templates

Post by Tata » Sat Oct 08, 2016 2:59 pm

cmb wrote:Not necessary:
However, you can alternatively set $tx['subsite']['template'] what must be done in the language file(s) directly.
Ooooooh!!! :twisted:
That's the thing I wrote about this week!!! It seems some mental illness goes on by my age. I assumed this variable to be a remnant from old versions (as the 2site feature was officially removed).
That's just like in our saying: One can't see the forest because of a tree.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 12778
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Language depending templates

Post by cmb » Sat Oct 08, 2016 3:16 pm

Tata wrote:
cmb wrote:Not necessary:
However, you can alternatively set $tx['subsite']['template'] what must be done in the language file(s) directly.
I assumed this variable to be a remnant from old versions (as the 2site feature was officially removed).
Yeah, we might consider to rename it to $tx['language']['template'].
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

Tata
Posts: 2792
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: Language depending templates

Post by Tata » Sat Oct 08, 2016 6:33 pm

+1
There are no subsites assumed in basic installation. Although the 2lang can be used for 2site purpouse (requiring some tricks that not each user is familiar with).
Anyway, thanks for the hind (my shame). The actualized website is up again. Translation are to come.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

Post Reply